Kruh 2013 …live forever or try dying!

Máme za sebou další setkání absolventů LKVM! Sešlo se nás téměř třicet, což je pěkný počet vzhledem k nepřízni počasí. Ač bychom to nečekali, koncem března nám napadl sníh a mrzlo a mrzlo.
V pátek jsme společně všichni oslavili 25. narozeniny, sfoukli dort se stejným počtem svíček, a tím to všechno začalo. Každému z nás se spustil odpočet a od této doby jsme si svůj čas na tomto světě museli vydělávat. Večer jsme si zahráli pár zábavných her, při kterých jsme poznali ostatní velkomoravany zase o něco více, promítli si fotky z různých ročníků, popovídali či zazpívali za doprovodu Stenliho na kytaru a Mravence na housle.
V sobotu jsme zjistili, že jsme byli okradeni a že nám zbývá příliš málo času na to, abychom se dožili večera. Byli jsme proto nuceni vyloupit časovou banku. Lup se zdařil, avšak toho večera se ne všichni dožili. Čest památce Vezíra a Delfa! Zhruba v polovině dne započaly souboje v různých disciplínách, během kterých bylo možno čas získat od ostatních. Odpoledne na nás čekala procházka do okolí Obůrky – do Moravského krasu. Někteří došli až na Macochu. Večer probíhalo Casino, během kterého se mimo jiné odehrávaly poslední souboje. Poté bylo rozhodnuto, kdo patří mezi 7 nejpilnějších sběračů času. Těmto vítězům se dostalo nabídky navštívit běžně nepřístupnou jeskyni. Večer pokračoval v duchu podobném tomu předcházejícímu – pokec, zpěv, kytara a housle.
V neděli udělaly žebříky, plazivky, vodopády aj. své a z jeskyně vylezlo sedm špinavých a mokrých stvoření, ale prý se jim tam líbilo. Koneckonců skaut je nepromokavý, že? Akci jsme ukončili drobným úklidem a rozjely se domů, do všech koutů republiky.
Díky všem za hezký čas!

Martička