Záoceánská loď Ocean Sun slavnostně vyplula vstříc další části VM roku

Psala se sobota 20. 9. 2014, již dlouho očekávané vyplutí zaoceánské lodi Ocean Sun (jak jinak než pod Velkomoravskou plavební společností) bylo nadosah. Instruktoři se k večeru pomalu začali naloďovat a kolem osmé hodiny večerní mohli slavnostně vyplout a já, já mohla být u toho. Krom návštěvy proslulého Mývalova ostrova (doporučuju navštívit!) nás čekal večírek kapitána Murphyho. Povyražení to bylo věru velkolepé, tabule se prohýbaly pod výtečnými pokrmy, o prvotřídní společnost nebyla nouze. Jak už to tak mezi smetánkou bývá (a mezi plynovými magnáty to platí hned dvakrát!), našel se tu jeden muž, který byl ochoten jedem otrávit svého otce, snad kvůli společensky nepřijatelné lásce a penězům. Většinu večírku jsme proto strávili vyšetřováním této nepříjemnosti, avšak spravedlnosti bylo učiněno zadost, pachatel byl odhalen (otázkou zůstává, jakou roli v tom hrála velkomoravská policie) a my se mohli dále v poklidu bavit. Ráno nás, jak to tak po večírcích bývá, čekala bouře v oceánu. Analyzovali jsme škody, loď opravili a nic nám nebránilo vrátit se zpět do přístavu, ze kterého jsme předchozího dne vypluli. Přežili jsme!

Poznámka pod čarou: Pod většinou aktivit a názvů se skrývají všemožné porady, jen si Mýval, jak už je jeho dobrým zvykem, trošku pohrál se slovíčky :) Celá „Zpětná vazba“, jedna z největších porad týmu, navzdory tomu, že trvala poměrně krátce, byla dle mého názoru velice produktivní. Nesmím opomenout slavnostní chvíli na večírku, kdy byla tomu nejneohroženějšímu Vezírovi předána zlatá medaile za klid a bezpečí s velitelem VM policie (Mýval myslí na vše!). Přikládám foto, ať z toho taky něco máte!

Přejeme vám úspěšné prokousávání se náročným poprázdninovým zářím a těšíme se za 12 dní na setkání s VLKy na zkouškovém víkendu! :) Vaši INi

10384749_10201601895887922_2596272441526172481_n